Definitive Guide Yangın Kapısı için

Wiki Article

üste geniş bayi ağına iye firmamız montaj ve hizmet mesleklemleri esnasında kullanıcılara resmî suhulet esenlamaktadır. Bu durumda seçim esnasında kalburüstü bir kriter olarak gösterilebilir.

Smoke-proof fire seals with 35 mm expansion feature are used. The use of these gaskets is mandatory in accordance with fire regulations.

We offer solutions to your fire door requests in the color and size you want by sending us the RAL color codes you want. Alpgrup, which provides fire door delivery and installation services to every point of Turkey, is also with you after sales.

Böylelikle imalattan kullanıma derece güzeşte sürecin sonucunda insanoğluı katkısızlıklı şekilde zemine ulaştırma amacına ulaşılmış olur.

Malzeme: Yangın kapılarında alelumum çelik veya ilenmeşap malzeme kullanılmaktadır. Çelik kapılar daha dayanıklı ve yangına karşı daha dayanımlidir.

Montaj esnasında geçerli sıvı conta ile Alfa Door yangın kapıları zehirli gaz lambası ve çeşitli kimyevi sızıntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Sertifikasız yangın kapıları da yakışır maliyetli seçenekler olarak yeğleme edilebilir. "Ucuz yangın kapısı" ifadesi, sertifikasız yangın bapları karınin kullanılan bir tabirdir ve bu baplar soylu erki bir almaşık sunar.

bulunan yangın çıkış kapısı menteşelerinden kesifışıklık yapıyor. Bir de panik barı bozuldu tamiri ihtiyacımız bulunmaktadır.

Yangın bapsı 120 dakikaya kadar ısıya dayanıklıdır. Bunun sebebi ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta tuzaküminyum, hidrolik malzeme ve mühür sac kullanılmaktadır. Bu dü husus ısıya dayanıklı olmasını katkısızlar.

Kapı boyutu: Yangın kapısının boyutu, kapının kullanılacağı yere için bileğişçilikebilir. Kapı boyutu, yangın kapısının yangın direncini etkileyebilir.

Ayrıksı nedenlerle kullanılması yahut yangın kapısının önüne bir yük konulması durumunda, yangın bapsına giden koridor yararsız eşyalarla dolup, Yangın Merdiveeni Kapısı istanbul gerektiğinde bapya ulaşılmasını zorlaştıracaktır.

Adı yangın merdiveni olsa da sel ve hareket afetlerinde de en yaklaşan merdiven olarak kullanılacak olan bu merdivenler, binaların eğer olmazsa olmazlarındandır. Emniyetli bir yangın merdiveninin önemi, insanoğluın dirilikını kurtardığında elan güzel anlaşılacaktır.

Dairesel yangın merdiveni, alelumum silindirik yahut dairesel bir muhafaza ortamında kâin spiral veya dairesel bir merdiven tasarımına sahiptir. Bu tip yangın merdiveni ekseri sınırlı dış alana sahip yahut güzel duyusal dertların önemli başüstüneğu binalarda kullanılmaktadır.

Yangın merdivenlerinde yaylı menteşe, panik amerikan bar ve yaman sızdırmaz özellikleri olgunlaşmak zorundadır.

Report this wiki page